God jul og takk for 2015!

vinter-2011-12 008

Og snipp, snapp, snute – så var året 2015 ute! Takk for nok et spennende år, mange bestillinger og ikke minst gode og positive tilbakemeldinger. De er faktisk et insentiv til å fortsette med denne artige, men til tider nokså arbeidsintensive hobbyen. Spesielt spennende er alt det jeg har lært om medisinske anvendelser av urter siden jeg begynte med et online-studium om emnet for ett år siden. Så har det jo også kommet flere spennende nyheter om emnet som jeg skrev om her og som endelig (vitenskapelig) viser at urtemedisin er alt annet enn tull og fanteri, som man kanskje kunne få inntrykk av fra mediene og noen fagmiljøer de siste årene.

Da er det bare å ønske alle dere urtevenner en velsignet og glad jul og alt godt for det nye året!

2 tanker om “God jul og takk for 2015!”

 1. Nydelig Georg og Gudrun!
  Lykke til videre med dette flotte og viktige prosjektet. For ett eksempel dette er! Og websida med bilder og tekst presenterer så enkelt og informativt og gir ialle fall meg inspirasjon – takk, takk. Jeg skal vise den til mange:-).
  Godt nytt år 2016

  1. Tusen takk, Lillian! Det gleder meg at du liker siden. Jeg håper jeg får tid til å utvide den – det mangler fortsatt en del. Og så vil jeg gjerne lage den også på engelsk.
   Riktig god jul og godt nyttår!

   Georg og Gudrun

Det er stengt for kommentarer.