Det vårres…

… i det minste i drivhuset. Ute ligger det ennå masse råtten snø, men det går riktig vei. I år blir det riktig mange fine paprika og tomatplanter, så hvis noen er interessert, kan man kjøpe den ene eller andre til en rimelig penge (10-15 kr per potte), avhengig av størrelse.

IMG_4534[1]

 

Hvis det ikke er for kaldt, skal jeg ta noen planter med til Bondens Marked 25. april på Stortorget i Tromsø, som arrangeres sammen med bylørdagen.

Dagen etter blir det stor aktivitet på forskningsgården på Holt i anledning Earth Day 2015 (som egentlig er 22. april) og som har vernet av matjorda som hovedtema.

Det kan virkelig trenges her i kommunen, der Byrådet og Arbeiderpartiet vil gjøre om Holt til et nytt boligfelt for folk med tykke lommebøker, for det er jo indrefileten av Tromsøya. Da spiller det åpenbart ingen rolle at Holt berget Tromsø fra nød og sult under tidligere krigstider. Så møt opp både lørdag i byen og søndag på Holt – vi trenger sannelig en vår for en ny forståelse av natur og lokal matproduksjon!